» 
   

Pikavippivertailu 2.10.2014

Rahan säästö on yksi merkittävin syy, miksi pikavippivertailu kannattaa. Kun teet pikavippivertailua, huomioi takaisinmaksusumman lisäksi laina-aika. Usein edullisimmilla pikavipeillä on lyhyempi laina-aika ja pikavippi pitää maksaa nopeasti takaisin. Huomioi tämä valitessasi sinulle sopivin pikavippi.

Aloita Internetin laajin lainavertailu valitsemalla lainasumma oikealta!
Pikavippivertailu

Pikavippivertailun edullisin laina ei välttämättä ole aina paras vaihtoehto lainatarpeisiisi, varsinkin jos takaisinmaksuaika on lyhyt. Jos et voikaan maksaa pikavippiä ajoissa takaisin, joutuu lainasta maksamaan viivästymismaksun. Valitse siis tarpeeksi pitkä takaisinmaksuaika.

Pikavippipaikat.netin pikavippivertailu auttaa sinua löytämään juuri sinulle edullisimman lainan, sillä voit lainavertailussa valita tarvitsemasi laina-ajan. Antamalla myös ikäsi saat karsittua vertailusta pois sellaiset pikavippipaikat, jotka eivät tarjoa lainaa ikäisillesi.

Miten vertailla pikavippejä?

Pikavippivertailu on helppoa, riittää kun mietit tarvitsemasi lainasumman ja laina-ajan. Seuraavilla ohjeilla haet lainaa:

 1. Valitse oikeasta yläkulmasta haluamasi lainasumma, määritä ikäsi ja tarvittaessa laina-aika (iän ja laina-ajan määrittäminen ei ole pakollista, mutta tarkentaa pikavippivertailun tulosta).
 2. Jos löydät useamman yhtä hyvän vaihtoehdon, on suositeltavaa valita tunnetumpi yritys. Kaikki vertailussa olevat yritykset ovat turvallisia, mutta lainaehdot poikkeavat usein toisistaan.
 3. Napsauta "Hae lainaa!" painiketta. Yrityksen etusivu aukeaa uudelle välilehdelle, joten voit helposti vertailla useamman yrityksen lainaehtoja.
 4. Tutustu lainaehtoihin.
 5. Tutustuttuasi lainaehtoihin aloita lainanhakuprosessi yrityksen sivuilla valitsemalla haluamasi pikavippi.
 6. Lainanhaun yhteydessä sinua pyydetään täyttämään yhteystietosi ja tunnistautumaan verkkopankkitunnuksilla.
 7. Hakemuksesi jälkeen pikavipin tarjoaja tarkistaa luottotietosi ja päättää, voidaanko laina myöntää. Lainan myötämiselle ei yleensä ole estettä, jos olet Suomen kansalainen, ikäraja ylittyy ja sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä. Jos sinulla on maksamattomia pikavippejä, saattavat nämä estää lainan myöntämisen vaikkei virallista maksuhäiriömerkintää olisikaan.
 8. Myönteisen lainapäätöksen jälkeen saat rahat tilillesi miltei välittömästi poikkeuksena yöaika, jolloin lain mukaan pikavippiä ei saa siirtää tilille.

Turvallista lainaamista

Pikavippipaikat.netin lainavertailuun on valittu vain sellaisia pikavippipaikkoja, jotka vastuullisen lainaamisen pelisääntöjä. Voit siis turvallisesti hakea lainaa yrityksistä, jotka löydät sivuston lainavertailusta.

Kaikki pikavippivertailun lainasummat

Alta löydät esittelyn kaikista pikavippivertailun tarjoamista lainoista. Näistä lainoista on karsittu pois ensilainaajille tarkoitetut, korottoman vipin sisältämät, tarjoukset. Jokaisen summan omalta vertailusivulta löydät myös nämä ensimmäistä lainaa hakevien tarjoukset.

Pikavippi 50 €

50 euron pikavippien tarjonta on viimeisen vuoden aikana vähentynyt huomattavasti. Tällä hetkellä kyseisen summan saa lainattua alle 10 lainantarjoajalta. Jos ensilainaajan etuja ei huomioida, niin edullisimmin 50 euron pikavipin tarjoaa Orkia ja Ottoraha.

Pikavippi 100 €

100 euron pikavipeissä tarjontaa on jo huomattavasti enemmän. Vertailusta löydät miltei 30 erilaista lainavaihtoehtoa aina 7 vuorokauden laina-ajasta pidempiin laina-aikoihin. Edullisimman 100 euron lainan tarjoaa Orkia ja Ottoraha. Pisimmän laina-ajan näistä tarjoaa Orkia, jolla se on 30 vuorokautta.

Pikavippi 150 €

150 euron laina on eräänlainen ”väliinputoaja”, jolle ei löydy kysyntää. Tästä syystä myös tarjonta on vähäistä. Kaikkiaan 150 euron lainoja on tarjolla noin 10 vaihtoehtoa. Myös näissä lainoissa edullisimman tarjouksen antaa Orkia ja Ottoraha. Molemmista lainan saa 30 vuorokaudeksi. Myös Credit 24 tarjoaa 100 euron lainaa edullisesti.

Pikavippi 200 €

Yksi ehkä suosituimmista lainasummista on 200 euron pikavippi ja suosio näkyy myös tarjonnassa. 200 euron pikavippivertailusta löydät yli 40 erilaista lainavaihtoehtoa. Edullisimmillaan lainan saa Orkialta ja Ottorahalta, joilla laina-aika on 30 vuorokautta. Credit24 antaa 200 euron lainan suhteellisen edullisesti jopa 3 kuukaudeksi.

Pikavippi 250 €

Kuten 150 euron pikavippi, myös 250 euron lainalla on vähäinen kysyntä ja tarjonta. Myös näitä lainoja on tarjolla noin kymmenkunta kappaletta. Edullisimmillaan lainan saa Orkialta ja Ottorahalta. Molemmissa pikavipeissä takaisinmaksuaika on 30 vuorokautta.

Pikavippi 300 €

300 euron pikavippi tarjoaa useita lainavaihtoehtoja erilaisin lainaehdoin. Erilaisia vaihtoehtoja on tarjolla miltei 50 kappaletta. Laina-ajat vaihtelevat jälleen viikosta useisiin vuosiin. Jälleen kerran edullisin vaihtoehto Ottoraha ja Orkia 30 vuorokauden takaisinmaksuajalla.

Pikavippi 350 €

Ehkä vähiten tarjontaa on 350 euron pikavipeille. Vertailusta löytyy ainoastaan 8 erilaista lainavaihtoehtoa. Näistä edullisin Ottoraha ja Orkia. Molemmissa lainaajan minimi-ikä on 20 vuotta.

Pikavippi 400 €

400 euron pikavippi on noussut tänä vuonna suosituimmaksi lainatuotteeksi. Tällä summalla on myös paljon tarjontaa. Kaikkiaan pikavippivertailusta löytyy yli 50 lainavaihtoehtoa, joista voi valita itselleen sopivimman. Edullisimmillaan lainan tarjoaa Ainalaina ja Credit24. Molemmilla laina-aika on 30 vuorokautta, mutta Ainalainan ikäraja on 21 vuotta, kun taas Credit24 myöntää lainan 18 vuotta täyttäneille.

Pikavippi 450 €

Todennäköisesti kukaan ei hae 450 € pikavippiä, koska tarjonta on niin vähäistä. Ainoastaan 5 lainantarjoajaa myöntää kyseisen summan lainoja. Näistä edullisin on Everyday ja Suomen Tililuotto. Molemmissa on 30 vuorokauden laina-aika, mutta Everyday tarjoaa lainaa jo 18 vuotiaille. Suomen Tililuotto vaatii, että lainanhakija on vähintään 21 vuotias.

Pikavippi 500 €

500 euron pikavippi tarjoaa myös paljon vaihtoehtoja. Edullisimmillaan lainan tarjoaa Credit24, jolla laina-aika on 30 vuorokautta. Näiden jälkeen edullisin on Orkia, jolla laina-aika onkin jo 90 vuorokautta. Orkia tosin vaatii, että lainaajalla on ikää vähintään 23 vuotta.

Pikavippi 600 €

Myös 600 euron pikavipeissä on paljon valinnanvaraa. Näissä laina-aika on pääsääntöisesti vähintään 30 vuorokautta. Edullisimman 600 euron pikavipin tarjoaa Credit24. Tässä pikavipissä laina-aika on 30 vuorokautta. Pienellä lisähinnalla 600 euron lainan saa 90 vuorokaudeksi Orkialta.

Pikavippi 700 €

Kuten 600 euron pikavipeissä, myös 700 euron pikavippivertailussa edullisimman lainan tarjoaa Credit24 ja Orkia. Molemmat tarjoavat sekä lyhyitä että pidempiä laina-aikoja. Ikäraja 700 euron lainoissa vaihtelee 18 ja 23 ikävuoden välillä. Credit24 vaatii vain 18 vuoden ikää.

Pikavippi 800 €

800 euron lainoissa selkeästi edullisin vaihtoehto on Credit24. Yritys on edullisin sekä 30 että 60 vuorokauden lainoissa. Molemmissa ikäraja on 18 vuotta. Orkia ja Ottoraha tarjoavat myös 800 euron lainaa kilpailukykyiseen hintaan. Näissä laina-aika on 90 vuorokautta. Molemmat vaativat hakijaltaan 23 vuoden ikää.

Pikavippi 900 €

Myös 900 euron pikavippivertailu on Credit24 dominointia. Se tarjoaa edullisimman lainan sekä 30, 60 että 90 vuorokauden lainavaihtoehdoissa. Kaikissa lainoissa ikäraja on 18 vuotta. Laina maksetaan takaisin 1-3 erässä, riippuen siitä, kuinka pitkäksi aikaa lainaa otetaan. Halenslaina tarjoaa jopa vuodeksi 900 euron lainaa suhteellisen edullisesti.

Pikavippi 1000 €

Sama Credit24:n tahti jatkuu 1000 euron lainoissa. Kolme edullisinta lainavaihtoehtoa ovat kaikki kyseisen yrityksen lainoja. Myös Orkia ja Ottoraha tarjoaa 1000 euron lainaa kilpailukykyiseen hintaan 90 vuorokaudeksi. Näillä tosin ikäraja jälleen 23 vuotta. Credit 24 vaatii vain 18 vuoden ikää.

Pikavippi 1500 €

Edelleen 1500 euron lainoissa Credit24 pitää kärkipaikkaa 30 ja 60 vuorokauden lainoissa, mutta pidemmässä, 6 kuukauden lainassa Nopsalaina tarjoaa edullisimman vaihtoehdon. Nopsalaina tosin vaatii, että lainanhakijalla on vähintään 1000 €/kk nettotulot ja ikää tulee olla 22 vuotta. Nopsalainan tarjoama laina tosin on laina-aikaansa nähden erittäin kilpailukykyinen.

Pikavippi 2000 €

2000 euron laina on jo sen kokoinen, ettei välttämättä kannata ottaa lainaa lyhyimmällä maksuajalla. Credit24 on edullisin, mutta Nopsalainalta saa miltei samoilla kustannuksilla lainan 2 kertaa pidemmäksi aikaa. Tällöin kuukausierät pysyvät paljon pienempinä ja laina on helpompi maksaa takaisin. Nopsalainan rajoite tosin on, että ikää tulee olla 22 vuotta, jotta laina olisi mahdollista saada.

Pikavippi 2500 €

2500 euron lainassa on täysin sama tilanne kuin 2000 euron lainassa. Edullisimmin lainan tarjoaa Credit24, mutta muutaman euron lisähintaan lainan saa Nopsalainalta pidemmäksi aikaa. Valitse laina sen mukaan, kuinka pitkän maksuajan lainalle tarvitset.

Pikavippi 3000 €

Myös 3000 euron lainassa 2 yritystä on ylitse muiden. 3000 euron pikavippivertailussa Credit24 on edullisin, mutta Nopsalaina tarjoaa pidemmän laina-ajan. Valitse laina omien tarpeidesi mukaan.

Pikavippi 4000 €

4000 euron lainoissa tarjonta hieman muuttuu. Näin suurissa lainoissa lyhyin takaisinmaksuaika on 90 vuorokautta. Edullisimman lainan saa Nopsalainalta 6 kuukaudeksi. Toiseksi edullisin on vertaislainapalvelu Fellow Finance. Fellow Financella laina-aika on 12 kuukautta ja ikäraja 20 vuotta. Alle 20 vuotiaille edullisin laina on Lainaamon tarjoama 4000 euron laina.

Pikavippi 5000 €

5000 euron lainoissa on sama tilanne kuin 4000 euron lainoissa. Edullisin on Nopsalaina, mutta siinä on korkein ikäraja ja 1000 €/kk nettotulovaatimus. Fellow Finance on toisiksi edullisin 20 vuoden ikärajalla ja kolmanneksi edullisin on Lainaamo 18 vuoden ikärajalla.

Pikavippi 6000 €

Nopsalaina tarjoaa edullisinta 6000 euron lainaa 6 kuukauden ja 12 kuukauden maksuajalla. Toiseksi edullisinta lainaa tarjoaa LHV Pankki. LHV Pankki vaatii, että luotonhakijalla on säännölliset tulot. Ikäraja LHV pankilla on 18 vuotta. Näiden kahden lisäksi 6000 euron lainaa tarjoaa Lainaamo ja Joustolaina. Vertaillessa suuria lainoja, kannattaa ehdottomasti valita laina sen mukaan, kuinka suurissa erissä sitä pystyy maksamaan takaisin.

Pikavippivertailu päivitetty 2.10.2014

 • Pikavippivertailuun lisätty 1 yritys
 • Vertailua laajennettu

Edelliset päivitykset

9.6.2014

 • Pikavippivertailuun lisätty 1 yritys

19.5.2014

 • Pikavippivertailuun lisätty 1 yritys
 • Pikavippivertailusta poistettu 1 toiminnan lopettanut yritys
 • Lainasummat ja takaisinmaksusummat päivitetty

5.5.2014

 • Pikavippivertailusta poistettu 1 toiminnan lopettanut yritys

24.4.2014

 • Lainasummat päivitetty
 • Pikavippivertailuun lisätty 2 yritystä
 • Pikavippivertailusta poistettu 1 toiminnan lopettanut yritys
3.2
3.2/5 (643 arvostelua)