Pikavippipaikat » 
Pikavippivertailu   

Pikavippivertailu

Rahan säästö on yksi merkittävin syy, miksi pikavippivertailu kannattaa. Kun teet pikavippivertailua, huomioi takaisinmaksusumman lisäksi laina-aika. Usein edullisimmilla pikavipeillä on lyhyempi laina-aika ja pikavippi pitää maksaa nopeasti takaisin. Huomioi tämä valitessasi sinulle sopivin pikavippi.

Aloita Internetin laajin lainavertailu valitsemalla lainasumma oikealta!
Pikavippivertailu

Pikavippivertailun edullisin laina ei välttämättä ole aina paras vaihtoehto lainatarpeisiisi, varsinkin jos takaisinmaksuaika on lyhyt. Jos et voikaan maksaa pikavippiä ajoissa takaisin, joutuu lainasta maksamaan viivästymismaksun. Valitse siis tarpeeksi pitkä takaisinmaksuaika.

Pikavippipaikat.netin pikavippivertailu auttaa sinua löytämään juuri sinulle edullisimman lainan, sillä voit lainavertailussa valita tarvitsemasi laina-ajan. Antamalla myös ikäsi saat karsittua vertailusta pois sellaiset pikavippipaikat, jotka eivät tarjoa lainaa ikäisillesi.

Miten vertailla pikavippejä?

Pikavippivertailu on helppoa, riittää kun mietit tarvitsemasi lainasumman ja laina-ajan. Seuraavilla ohjeilla haet lainaa:

  1. Valitse oikeasta yläkulmasta haluamasi lainasumma, määritä ikäsi ja tarvittaessa laina-aika (iän ja laina-ajan määrittäminen ei ole pakollista, mutta tarkentaa pikavippivertailun tulosta).
  2. Jos löydät useamman yhtä hyvän vaihtoehdon, on suositeltavaa valita tunnetumpi yritys. Kaikki vertailussa olevat yritykset ovat turvallisia, mutta lainaehdot poikkeavat usein toisistaan.
  3. Napsauta "Hae lainaa!" painiketta. Yrityksen etusivu aukeaa uudelle välilehdelle, joten voit helposti vertailla useamman yrityksen lainaehtoja.
  4. Tutustu lainaehtoihin.
  5. Tutustuttuasi lainaehtoihin aloita lainanhakuprosessi yrityksen sivuilla valitsemalla haluamasi pikavippi.
  6. Lainanhaun yhteydessä sinua pyydetään täyttämään yhteystietosi ja tunnistautumaan verkkopankkitunnuksilla.
  7. Hakemuksesi jälkeen pikavipin tarjoaja tarkistaa luottotietosi ja päättää, voidaanko laina myöntää. Lainan myötämiselle ei yleensä ole estettä, jos olet Suomen kansalainen, ikäraja ylittyy ja sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä. Jos sinulla on maksamattomia pikavippejä, saattavat nämä estää lainan myöntämisen vaikkei virallista maksuhäiriömerkintää olisikaan.
  8. Myönteisen lainapäätöksen jälkeen saat rahat tilillesi miltei välittömästi poikkeuksena yöaika, jolloin lain mukaan pikavippiä ei saa siirtää tilille.

Turvallista lainaamista

Pikavippipaikat.netin lainavertailuun on valittu vain sellaisia pikavippipaikkoja, jotka vastuullisen lainaamisen pelisääntöjä. Voit siis turvallisesti hakea lainaa yrityksistä, jotka löydät sivuston lainavertailusta.

Kaikki pikavippivertailun lainasummat

Alta löydät esittelyn kaikista pikavippivertailun tarjoamista lainoista. Näistä lainoista on karsittu pois ensilainaajille tarkoitetut, korottoman vipin sisältämät, tarjoukset. Jokaisen summan omalta vertailusivulta löydät myös nämä ensimmäistä lainaa hakevien tarjoukset.

Pikavippi 50 €

Pikavippi 100 €

Pikavippi 150 €

Pikavippi 200 €

Pikavippi 250 €

Pikavippi 300 €

Pikavippi 350 €

Pikavippi 400 €

Pikavippi 450 €

Pikavippi 500 €

Pikavippi 600 €

Pikavippi 700 €

Pikavippi 800 €

Pikavippi 900 €

Pikavippi 1000 €

Pikavippi 1500 €

Pikavippi 2000 €

Pikavippi 2500 €

Pikavippi 3000 €

Pikavippi 4000 €

Pikavippi 5000 €

Pikavippi 6000 €